KERNbewoners

Gezinshuis & begeleiding voor jongeren


Wij zijn Ruben en Carina Griffioen en hebben twee kinderen. Samen met ons gezin willen we wat betekenen voor anderen. Dat is de reden geweest om een gezinshuis te starten. We hebben allebei veel ervaring in de hulpverlening binnen verschillende organisaties. Al deze kennis en ervaring hebben we omgezet in onze eigen onderneming: KERN 5.

Carina is een lieve, zorgzame vrouw die houdt van gezelligheid en samen tijd doorbrengen. Ze heeft oprechte aandacht voor anderen en is een geweldige moeder die altijd wel iets creatiefs weet te bedenken om te doen. Ze heeft een groot hart voor mensen, kan goed luisteren en voelt situaties goed aan.

Ruben is een enthousiaste kerel die vaak de positieve kant van dingen ziet. Hij houdt van dingen ondernemen, lekker eropuit gaan in de natuur en praktisch bezig zijn. Hij is muzikaal, creatief en houdt van afwisseling en nieuwe uitdagingen. Ruben krijgt energie van om mensen om zich heen.

Onze kinderen houden van lekker buiten spelen, samen dingen bouwen, knutselen en ondernemen. Ze zijn in eerste instantie rustig, maar zodra ze je wat beter kennen, leer je ze ook van een meer energiekekant kennen;)