Betrokken zijn

Fasehuis & begeleiding voor jongeren

KERN 5 is niet een werk dat we in ons eentje kunnen en willen doen. We geloven in de kracht van veel mensen om ons heen die meewerken, meedenken en meeleven.

Betrokkenheid

We vinden het fijn wanneer mensen op wat voor manier dan ook betrokken zijn. Dat kan door ons aan te moedigen, advies te geven, voor dit werk te bidden en (kritische) vragen aan ons te stellen. Ook door anderen te vertellen over KERN 5 help je ons.

Je kunt ons volgen op Facebook: @KERN5gezinshuis

Vrijwilligers

We werken graag met vrijwilligers die zich in willen zetten met hun eigen talent en passie voor jongeren. Neem dus gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld vrijwilligers die wekelijks meewerken in het tuinonderhoud. We zijn actief op zoek naar een vrijwilliger die klussen in en om het huis wil oppakken. 

Professionals

We bouwen aan een netwerk van professionals die iets voor de jongeren kunnen betekenen. Bijvoorbeeld hulpverleners die een mooi aanbod voor jongeren hebben, ondernemers die jongeren een kans willen geven in hun bedrijf, organisaties die iets leuks voor jongeren kunnen regelen, enzovoorts.

We vinden het altijd leuk om met jou in contact te komen en eens te brainstormen over mogelijkheden. Dus kom maar op met je creatieve ideeën!